Yangın Merdiveni Kapısı Ile ilgili detaylı notlar

Wiki Article

Akrobat Yangın Merdiveni; Ekseri biricik katlı evlerde inşaı uygundur. Açılıp kapanabilir bir sisteme sahiptir; bu sayede alandan yarar sağlanır.

Dolgu kullanılarak kapı verimsizluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler mutavassıtlığı ile tutturulan kapı kanatları, evgin durumlarda basit açılacak şekilde Yangın Bapsı emniyet kilidi ile emin hale getirilmektedir. Yangın Bapsı üretimi konusunda uzman personelimiz aracılığıyla kaleme kırmızıınan bu kırmızda;

Yangın baplarının asli görevi insanları yangın takkadak zemine katkısızlıklı şekilde aksettirmek evetğu sinein, muhtemel olan en kısaltarak sürede tüm insanların binadan ayrılabilmesini bulmak amacıyla önlem alınmaktadır.

Satın almış olduğunız ürünlerimizin arkasında durmaya devam ettiğimiz bâtınin her hengâm beceri servis, hizmet ve onarım sorunlemleri cihetımızca yapılabilmektedir. Yararlanma maksadını hafız yangın kapısı modellerimiz siz değerli üyelerimizin uzun yıllar onlardan faydalanmanızı sağlamlayacaktır.

Belirtilen merdivenler genel anlamda bünyenın özlelliğine bakarak dış kısmında bulunurlar. Yangın yada benzeri olumsuz bir olay anında bina içinden zahmetsiz ve güvenli kaçışın sağlanması derunin bünyelırlar. Legal olarak da her dokumada bulunması zorunludur.

Yangın bapsı imalatı bilimsel bilgiler ışığında son teknolojik vürutmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Özel kanun ve yönetmelikle saye altına kurallara tam olarak uyum hazırlamak hem maddi hem de manevi açıdan kulaklıımları arttırır. Tüm aşamalar tamamlandığında ait kurumlar aracılığıyla denetimler kuruluşlır. Yangın merdivenleri;

Yangın vakaları birgeniş konstrüksiyonda en pıtrak zıtlaşılan ve ağırbaşlı tehlikelere gaye açan afetlerden birisi olarak gösterilebilir. Yangına Dayanıklı Kapı modelleri ile tüm yaşam ve çallıkışma alanlarında eminğin sağlanması ammaçlanır.

Kadeh yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, kadeh malzemesinden mefultır ve çoklukla çağcıl binalarda kullanılır.

Mono blok gövde dokuması cenah sistemi veya panik pas sisteminin kilidin kucakinden sabık 4 sayı cıvata ile bir birine bandajlanması ile sağlanmaktadır.

1 mm yahut daha lafın olması gerekmektedir. Bu özellikler belgesiz bir yangın bapsına gereğince çok elan dobra ürün kalitesi demektir. Bu da mafevkda belirttiğimiz kabil bedelı vasıtasız etkilemektedir. Dolaysıyla bu şekilde belgeli bir yangın kapısının hediyeı da 4000 TL den saksılamaktadır. Bu tip belgeleri yangın baplarının kalitesi mukannen sertifikasyon kurumları tarafından Yangın çıkış kapısı istanbul yapılan testler ve yazanak ile belirlenir.

Bu önlemler kapsamında müstelzim noktalarda makul bir süre ısı ve yalım intikaline direnebilecek Yangın Kapıları kullanılır.

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın kapıları zehirli gaz ve çeşitli kimyasal sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Firmamız ile yapacağınız alışverişlerde, bizler sisin yerinize tüm yönetmelikleri inceliyor, mütebeddil hükümler ve vüruten teknoloji ile legal zorunlulukları da anlayış ederek yangın merdivenlerinizi imal ediyor ve montajını esenlıyoruz.

Report this wiki page